Várjuk a jelentkezőket üres férőhelyeinkre!

Kedves Tanulók!
Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az a nyolcadik osztályos tanuló, aki az általános felvételi eljárás időszakában nem nyert felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyert, de bármilyen okból megváltoztatja döntését, a 2024. május 22-éig kihirdethető rendkívüli felvételi eljárás keretében egyénileg, közvetlenül az általa választott középfokú iskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét bármely olyan középfokú intézménybe, amelynek az általános felvételi eljárás lezárulása után maradtak betöltetlen férőhelyei. A rendkívüli felvételi eljárásban való részvétel módját és feltételrendszerét a fogadó középfokú iskola igazgatója határozza meg. Az intézmény vezetőjének pozitív döntését követően a tanuló beiratkozhat a középiskolába.

Ennek értelmében az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola rendkívüli felvételi eljárást hirdet meg, amelynek keretében 2024. május 22-éig minden olyan tanuló jelentkezhet iskolánk üresen maradt férőhelyeire, akit nem vettek fel másik középiskolába, vagy felvettek ugyan, de bármilyen okból kifolyólag mégsem oda szeretne beiratkozni (meggondolta magát, nem tetszik neki a korábban választott iskola, más szakmát tanulna stb.).

Az alábbi ágazatokra, illetve szakmákra lehet még jelentkezni:

Élelmiszeripar ágazat

  Pék-cukrász szak

Szociális ágazat

  Gyermek- és ifjúsági felügyelő szak
  Szociális ápoló és gondozó szak

Turizmus-vendéglátás ágazat

  Cukrász szak
  Pincér- vendégtéri szakember szak
  Szakács szak

A részletekről érdeklődni, az iskolában való megjelenésre időpontot egyeztetni az alábbi telefonszámokon lehet:
                                               +36 33 520 165
                                               +36 20 217 0603
                                               +36 30 659 3991

A jelentkezéseket egymás után, időrendi sorrendben fogjuk elbírálni, ezért érdemes minél előbb jelentkezni, mielőtt az üres férőhelyek betelnének!

A jelentkezési lap innen is letölthető.