TANULÓINK SIKERE AZ OSZKTV-N

1. HELY A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS FORDULÓBAN,
2. HELYEZÉS AZ ORSZÁGOS DÖNTŐN

Iskolánk három tanulója: Fodor Bence, Genszki Zsuzsanna Katalin és Józsa Dániel a 2021/2022-es OSZKTV (Országos Szakképző Iskolai Közismereti Tanulmányi Verseny) közismereti komplex kategóriájában a február 10-én megtartott I., iskolai fordulóból bejutott a március 25-ei II., regionális fordulóba.

A közép-dunántúli regionális fordulóban az 1. helyen végeztek, így bekerültek az április 23-án Egerben megtartott döntőbe, ahol az országosan legjobb 10 versenyző csapat közül a 2. helyezést sikerült megszerezniük.

Az egri országos döntő maga is kétfordulós volt: a regionális fordulóra készített korábbi projektmunkán alapuló („Innováció a COVID-19 után a pék-cukrász szakmában” témájú) prezentációból és annak szóbeli ismertetéséből, majd egy 60 perces, a közismereti kerettanterv humán és reál tantárgyainak követelményeit átfogó, online írásbeli feladatsor megoldásából állt.

Az országos sikert elért tanulóinkat Németh Lehel igazgatóhelyettes és Spielmann Péter szakmai munkaközösség-vezető készítette fel és kísérte el a versenyre.