Ideiglenes felvételi jegyzék a 2021/2022-es tanévre

Tisztelt Szülők és Gondviselők, kedves Tanulók!

Honlapunkon nyilvánosságra hozzuk a 2021/2022-es tanévre vonatkozó ideiglenes felvételi jegyzéket, amelyben az iskolánkba jelentkezett nyolcadikos tanulókat rangsoroltuk. A szakmák szerint összeállított listákon a jelentkezők oktatási azonosítója vagy jeligéje előtt a felvételi rangsorban elfoglalt helyük szerinti sorszám szerepel. Minél előrébb szerepelnek a listán, annál nagyobb eséllyel kerülhetnek be intézményünk tanulói közé.

Az eredetileg megküldött tanulói adatlapokon megadott adatok (sorrend, tanulmányi terület) módosítására 2021. március 23-án és 24-én lesz lehetőség. A módosító tanulói adatlapot március 25-éig kell megküldeni az Oktatási Hivatalnak, amely március 26-án küldi meg elektronikus formában a KIFIR rangsoroló programban a középfokú iskoláknak, így nekünk is, a jelentkezettek listáját.

A jelentkezés sorrendjét csak abban az esetben szükséges megváltoztatni, ha valaki meggondolta magát, és mégsem az adott iskolában szeretne továbbtanulni. Aki nem nyer felvételt az első helyen megjelölt intézménybe, azt a központi számítógépes rendszer automatikusan a második helyen megjelölt intézménybe irányítja, tehát ilyen esetben nincs szükség a jelentkezési sorrend módosítására.

Egyes tanulók esetében a felvétel sikerességét a felvételi eljárás alábbi követelményei is módosíthatják:

  • ebben a rangsorban azok a tanulók is szerepelnek, akik nem a mi intézményünket jelölték meg 1. helyen (ők a rangsorból valószínűleg kikerülnek).
  • a rangsor végén szereplő tanulóknak a rangsor elején szereplő, nagyobb eséllyel felvételt nyert tanulók visszalépése esetén még lehetőségük van a bekerülésre.

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó listákat az alábbi linkeken lehet megtekinteni:

0001 Pék-cukrász (Élelmiszeripar ágazat)

0002 Cukrász (Turizmus-vendéglátás ágazat)

0003 Pincér-vendégtéri szakember (Turizmus-vendéglátás ágazat)

0004 Szakács (Turizmus-vendéglátás ágazat)

0005 Szociális ápoló és gondozó (Szociális ágazat)

0006 Szárazépítő (Építőipar ágazat)

0007 Gyermek- és ifjúsági felügyelő (Szociális ágazat)